Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Feiing og tilsyn 2017

  Feiingen av Båtsfjord kommune 2017, vil bli utført i perioden Juni – August/September. Huseier vil få varsel om feiingen to dager i forveien.

 • VARSEL OM OPPSTART SPRENGING BÅTSFJORD HAVN.

  Kystverket ønsker å informere om at undervannssprengingen i Båtsfjord havn starter opp den 15.05.17.Oppstarten vil være i Neptun bukta.

  Sprengingen vil pågå stort sett hver dag unntatt søndager frem til Juni 2018.

 • Båtsfjord Kommune med ny nettside

  Båtsfjord kommune`s hjemmeside har endelig fått en etterlengtet ansiktsløftning.

 • Siste nytt

  default image

  Folkemøte om Laging av ny helse og omsorgsplan

  på Pensjonisthuset, tirsdag 22. august kl. 18:00 - 19:00

  Alle velkommen til å si hva de mener!

  Med hilsen Ordfører

  default image

  Pressemelding fra Telenor

  Bygger nytt landinntak for sjøkabel

  Et omfattende arbeid iverksettes for å gjøre telenettene på Finnmarkskysten mer robust. Arbeidet starter 16. august, og vil berøre kunder i Båtsfjord, Berlevåg og Gamvik mens utbedringen pågår.

   
  default image

  Åpningstider Frivilligsentralen

  Åpningstider i sommer er Mandag - Fredag kl. 12.00 - 15.30, Torsdager 11.00-15.30
  Uke 32 er det stengt pga. kurs. Vanlige åpningstider gjelder fra 4. september, da er Ståle tilbake på jobb

  27. august

  Kino: American Made


  Tom Cruise i narkotikathriller basert på virkelige hendelser  En pilot blir ansatt av CIA for å smugle narkotika i Sær-Amerika på 80-tallet. Thriller med Tom Cruise basert på en utrolig historie fra virkeligheten

  Uke: 34
  3. september

  Kino: Biler 3  En storm er på vei...  Fest setebeltet og gjør deg klar for fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet - ulikt noe du tidligere har sett!


  Pixar, studioet bak Oppdrag Dory og Innsiden Ut, bringer oss denne sommeren intensitet og spenning på og utenfor racerbanen i Biler 3.

  I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons high tech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet.
  I den tøffe konkurransen må Lynet McQueen finne nye allierte for å hente inspirasjon. Klarer han å finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene?

  Les mer av omtalen

  Uke: 35
  10. september

  Kino: Hitmans Bodyguard

  Uke: 36
  17. september

  Kino: American Assasin

  Lenge før han begynte å jakte på terrorister var Mitch Rapp en talentfull idrettsutøver, men etter at Rapp opplever en stor tragedie blir han rekruttert til nasjonens mest hemmelige operasjonsprogram. Etter å ha fullført et treningsprogram, som er designet for å lære bort de nødvendige ferdighetene som kreves for å uskadeliggjøre landets farligste fiender, er han en gjenfødt mann på et hevnoppdrag.

  Uke: 37