Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Åpne scooterløyper,

  ... nå er også løype Løype 12 åpnet  : Fra løype 15 øst for Sprithaugen og over fjellet til hytteområdet ved Makkaur. Videre fra Makkaur og fram til grensa for Makkaurhalvøya naturreservat..

 • Barnehageplass

  Vi minner om Søknadsfristen til kommunens barnehager for våropptak, 1. april

  Søknadsfrist for høsten 2017 er 1. oktober. Klikk her>>

 • Feil på telefonlinjene på Båtsfjord Helsesenter

  Helsesenteret har siste uken hatt feil med telefonlinjene inn til Resepsjonen. Dette medfører at jentene i resepsjonen kun har èn linje å betjene innringere på, som igjen medfører irriterte pasienter som ikke kommer i kontakt med resepsjonen.

 • Siste nytt

  26. mars

  Bispevisitas i Båtsfjord

  Biskop Olav Øygard foretar visitas i Båtsfjord sokn

  Biskop Olav Øygard skal over 4 dager foreta visitas i Båtsfjord sokn i dagene 22. - 26. mars. Visitasen starter allerede onsdags kveld i møte med menighetsrådet.

  Torsdags morgen starter dagen med ett møte med kirkestaben før ferden fortsetter opp på Alderspensjonatet for å holde gudstjeneste/andakt og møte beboerne på helsesenteret.
  Deretter er det bedriftsbesøk ved Båtsfjord Service AS på Holmen. Der blir det møte med de ansatte og mulighet for å se deres produksjonslokaler.
  Etter lunsj er det neste på programmet besøk ved Båtsfjord videregående skole.
  Det inviteres til sangkveld i Båtsfjord kirke kl.19.30

  Fredags formiddag er det møte og lunsj med ledelsen i Båtsfjord kommune. Dagen fortsetter med besøk ved Båtsfjord skole og møte med neste års konfirmanter. Deretter går turen videre til Nordskogen barnehage.

  Lørdagen er programfri dag for biskopen og hans følge.

  Båtsfjord Kirke
  Kategori: Kirke og Menighet
  Uke: 12
  26. mars

  Kino : Kong: Skull Island 12 år. 1t 58 min. Kr. 80/100.

  Kong: Skull Island forteller historien om en gruppe bestående av forskere, soldater og eventyrere som drar for å utforske en mystisk øy i Stillehavet, som ikke tidligere er kartlagt. Like farlig som den er vakker. På ukjent grunn uten kontakt med omverden går gruppen inn i riket til den store KONG, og setter i gang krigen mellom mann og natur.
  Når oppdraget går fra oppdagelse til overlevelse, må de sloss for å overleve i et landskap hvor ingen mennesker hører til...

  Båtsfjord Kino
  Kategori: Kino
  Billetpris 80/100
  Uke: 12
  9. april

  Kino : Boss Baby

  Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. -Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.
  THE BOSS BABY er en hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi.. Dette er en hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.

  Båtsfjord Kino
  Kategori: Kino
  Uke: 14
  17. april

  Kino : Gråtass redder gården  Vil Gråtass og Gustav klare å redde gården?

  Goggens lille gård står i fare for å bli slukt av kommunens motorveiplaner.

  Gråtass og Gustav får ideen om lage et gigantisk speil som reflekterer solens stråler, i håp om at jorden skal bli fruktbar på en åker til.
  Da blir det nemlig nok dyrkbar mark til at veien må legges utenom.

  Vil våre venner klare å redde gården?

  Båtsfjord Kino
  Kategori: Kino. Barneforestilling
  Uke: 16