Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Høring adressenavn

  Nå skal det innføres vegadresser (vegnavn og husnummer) til alle bygninger som i dag kun har matrikkeladresser (gårds- og bruksnummer). Det har vært gjennomført to runder med innsamling av forslag til adressenavn. Navneforslagene er behandlet av kommunens navneutvalg, og legges nå ut på høring i perioden 27. mars 2017 – 1. mai 2017.

 • Åpne scooterløyper,

  ... nå er også løype Løype 12 åpnet  : Fra løype 15 øst for Sprithaugen og over fjellet til hytteområdet ved Makkaur. Videre fra Makkaur og fram til grensa for Makkaurhalvøya naturreservat..

 • Barnehageplass

  Vi minner om Søknadsfristen til kommunens barnehager, som er 1. april og 1. oktober

  Søknadsfristen for gratis kjernetil / reduksjon i foreldrebetaling for barnehageåret 2017-2018, er 30.06.2017

 • Siste nytt

  Kommunelogo

  Båtsfjord vokser.

  Gla` nyhet:

  Iflg lørdagens avis (Finnmarken 25 februar 2017) blir  vi blir flere og flere i Finnmark .Flere tettsteder i Finnmark har fått flere innbyggere, men Båtsfjord stikker av med førsteplass i tilflyttingen.

  default image

  Teksnisk Feil på telefonlinjene på Helsesenteret

   Helsesenteret har siste uken hatt feil med telefonlinjene inn til Resepsjonen. Dette medfører at jentene i resepsjonen kun har èn linje å betjene innringere på, som igjen medfører irriterte pasienter som ikke kommer i kontakt med resepsjonen.  Vi ber om at innringere har forståelse for dette og gjør oppmerksom på at vi jobber med å få løst problemet. Dette er særlig vanskelig om morgenen mellom 09.00 og 10.00 når legene har telefontid.

  2. april

  Kino : Smurfene: Den hemmelige landsbyen

  Sensur 6 år. Familie/animasjon/barnefilm. 1t 30 min. Kr. 80/100.
  PREMIEREHELG
  Smurfeline lurer på hvorfor hun er den eneste jentesmurfen i landsbyen og begir seg ut på oppdagelsesferd for å se om ryktene om en annen, mystisk landsby dypt inne i skogen er sanne.

  Båtsfjord Kino
  Kategori: Kino. Barneforestilling
  Uke: 13
  4. april

  VAKE

  Varanger Arctic Kite Enduro 2017 - 4.-7. april

  4. april går starten for verdensmesterskapet i langdistanse kiting på Varangerhalvøya – VAKE 2017! 72 kitere fra 15 nasjoner skal kjempe om verdensmestertittelen. Få med deg løpet via live tracking på www.vake.no og besøk oss på sjekkpunkt i Båtsfjord eller Tana.

  Uke: 14
  9. april

  Kino : Boss Baby

  Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. -Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.
  THE BOSS BABY er en hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi.. Dette er en hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.

  Båtsfjord Kino
  Kategori: Kino
  Uke: 14
  11. april

  Kino : Ghost in the Shell

  3D. Kr. 80/100. 1t 47min. 12 år. Kyborgagenten Major er konstruert for å være det ultimate våpenet. Det eneste som er igjen av det mennesket hun en gang var, er hjernen. Resten er kunstige, høyteknologiske kroppsdeler. Hennes avdeling, Seksjon 9, jakter på cyberkriminelle og hackere. Når noen systematisk begynner å ta ansatte i mektige Hanka Robotics av dage, kommer hun på sporet av en livsfarlig hacker som sprer frykt og terror. Samtidig begynner hun å huske detaljer fra sitt tidligere liv. Er hun kanskje tettere knyttet til cyberterroristen enn hun tror - og finnes svaret gjemt et sted dypt inne i sjelen hun trodde hun hadde mistet. Det legendariske anime- og mangafenomenet, Ghost in the Shell, er nå blitt spillefilm, med Scarlett Johansson i hovedrollen. En fantastisk actionopplevelse, som sprenger grensene for 3D på kino.

  Kategori: Kino
  12 års grense
  Uke: 15