Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Båtsfjord Legekontor har innført innringetid

  Følgende klokkeslett er åpnet for innringing:
  Alle hverdager mellom kl. 09:00 og 11:00, og mellom kl. 13:00 og 15:00.

  For å få snakke med en lege må du ringe 789 85 400 mellom klokken 09:00 og 09:30.

 • Prosjekt En skole, En barnehage

  HR Prosjekt har fått i oppdrag fra Båtsfjord kommune å utarbeide tilstandsanalyse med kostnadsoverslag for Båtsfjord skole

  Les mer..

 • 116 117

  Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.
  Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg.
  Er det akutt og står om liv, ring 113

 • Siste nytt

  Geir Knutsen holder tale for Gunnar Pedersen

  En liten oppmerksomhet

  Lørdagskveld, i forbindelse med Åge og Sambandets konsert på Båtsfjord Brygge, delte vår ordfører ut borgerbrevet, kommunevåpen, kommunepins og blomster til Gunnar Arnulf Pedersen.

  default image

  Møte i Næringsstyret

  Neste møte i næringsstyret (næringsfond/fiskerifond)
  avholdes 19. september 2018.

  Søknadsfrist: 29. august.

  fiskerihovedstaden

  Destination Båtsfjord

  Båtsfjord opplevelser og atraksjoner

  Båtsfjord er det mest rendyrkede fiskeværet på Finnmarkskysten. Det ligger innerst i Båtsfjorden. Innbyggertallet er ca. 2100. Båtsfjord er en av de største fiskerihavnene i Finnmark med rundt 10 000 båtanløp i året og har en rekke anlegg for fiskeforedling. Her har vært tre hvalfangststasjoner. Den første ble bygd i 1884..

  Båtsfjord is the purest fishing village on the coast of Finnmark. It sits in Båtsfjord. The population is approximately 2100. Båtsfjord is one of the largest fishing ports in Finnmark with about 10 000 boat arrivals a year and has a number of facilities for fish processing. It has three whaling stations. The first was built in 1884

   

  Spreke Eldre

  GOD HELSE ER MER ENN BARE TRENING

  Trening er også sosialt fellesskap & mental helse

  Er du over 65 år?

  Klarer du mindre i dag enn for 1 år siden?

  Føler du deg ustø og ønsker bedre balanse?

  23. september

  Kino: Månelyst i Flåklypa

  En spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder!
  Solan og Ludvig-triologien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder.
  Regissør Rasmus A. Sivertsen er en av våre fremste animasjonsregissører, og han er også medeier i Qvisten Animation. Han står bak filmer som Pelle Politibil, Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin og de to tidligere Flåklypa-filmene som er produsert av Maipo.

  Manusforfatter Karsten Fullu har lang erfaring fra scene, TV, radio og film. Han skrev bl.a. manus til Kurt blir grusom, og var også forfatter på de to andre filmene i Flåklypa-universet produsert av Maipo Film.

  Kategori: Animasjon / Familiefilm
  Uke: 38
  30. september

  Kino: Johnny English Strikes Again

  Johnny English er tilbake for å redde verden!
  En kriminell mesterhjerne avslører identitetene til alle hemmelige agenter i Storbritannia, og myndighetene har ikke noe annet valg enn å hente inn den eneste - og verste - agenten som står igjen: Johnny English. Han går straks i gang med å prøve å finne den skyldige, med de ytterst få ferdighetene han har. Rowan Atkinson er tilbake i en av sine store stjerneroller i denne morsomme komedien.

  Kategori: Sjanger: Action / Eventyr / Komedie
  Uke: 39
  7. oktober

  Kino: Venom

  Tom Hardy i rollen som Marvel-antihelten, Venom.
  Journalisten Eddie Brock (Tom Hardy) er på sporet av en stor nyhetssak om en organisasjon som utfører genmodifiserte eksperimenter på mennesker. Ved et uhell blir han infisert av en symbiote, som tar over kroppen hans og gir ham overmenneskelige krefter. Symbioten har også sin egen vilje, og den er ikke redd for å skade dem som står i veien. Venom er født.

  Kategori: Action / Sci-Fi / Skrekkfilm
  Uke: 40
  7. oktober

  Kino: Kristoffer Robin og Ole Brum

  Et gledelig gjensyn med Kristoffer Robin.
  I det hjertevarme live-action eventyret, «Kristoffer Robin og Ole Brumm» møter vi igjen den en gang så unge gutten, med utallige opplevelser fra Hundremeterskogen sammen med sine høyst verdsatte kosedyrvenner, nå som voksen og uten retning på sitt liv. Nå er det opp til barndommens venner å våge seg inn i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til den kjærlige og lekne gutten han en gang var.
  Kristoffer Robin er voksen og i en jobb der han er overarbeidet, underbetalt og står overfor en usikker fremtid. Han har egen familie, men hans arbeid har blitt selve livet og han har liten tid til sin kone og datter. Kristoffer har glemt sin idylliske barndom, som han tilbrakte med sin kjære bjørn og hans venner.
  Men når han blir gjenforent med Ole Brumm, nå litt mer fillete og skitten etter mange år med klemmer og lek, blir deres vennskap gjenopplivet. Kristoffer blir minnet om de endeløse dagene fra en lykkelig barndom med barnlig underverk og gleden av å ha masse av tid til ikke å gjøre noe som helst. Etter et uhell med Kristoffer Robins koffert, reiser Ole Brumm, Tigergutt og Nasse Nøff, fra Hundremeterskogen til London for å overlevere koffertens og det viktige innhold til Kristoffer……fordi dine beste venner vil alltid stille opp for deg.

  Kategori: Eventyr
  Uke: 40