Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • 116 117

  Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.
  Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg.
  Er det akutt og står om liv, ring 113

 • Varsel om oppstart av sprenging

  Kystverket ønsker å informere om at undervannssprengingen i Båtsfjord havn starter opp den 15.05.17.Oppstarten vil være i Neptun bukta.

  Sprengingen vil pågå stort sett hver dag unntatt søndager frem til Juni 2018.

 • Båtsfjord Kommune med ny nettside

  Båtsfjord kommune`s hjemmeside har endelig fått en etterlengtet ansiktsløftning.

 • Siste nytt

  default image

  Møte i Næringsstyret

  Neste møte i næringsstyret (næringsfond/fiskerifond) avholdes 29. november  2017.

  Søknadsfrist: 12. november kl. 24.00.

  default image

  Rydd et kulturminne 2017/18

  Norsk Kulturarv fikk  høst innvilget 800 000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til å sette i gang den 10.aksjonen «Rydd et kulturminne»
  Det utbetales et stipend på kr 4000 til søknader som blir innvilget. I tillegg blir de beste prosjektene belønnet med en ekstra premiering.
  Ta en titt på vedlagte invitasjon, og send inn en søknad. Dette er gode penger for klassekassa, samtidig som Dere er med på å gjøre en viktig jobb  for vår kulturarv.

  default image

  Norges Vels Gründerpris

  Har dere en god kandidat i din kommune?

  Norges Vels gründerpris tildeles personer som har gjort en spesiell innsats i eget lokalsamfunn, organisasjon eller bedrift.
  Gjennom denne prisen ønsker vi å premiere og oppmuntre gründere for deres innsats

  26. november

  Kino: Juleblod

  Har du vært snill i år?
  Så sikkert som at vinter kommer etter høst, slår en beryktet seriemorder til på juleaften. Han blir derfor omtalt som Nissen, og har rammet Norges utstrakte land hver julaften i over 13 år. Nå nærmer det seg jul igjen, og etterforskerne Thomas Rasch (Stig Henrik Hoff) og Terje Hansen (Sondre Krogtoft Larsen) må kjempe mot klokken for å komme Nissen i forkjøpet før han slår til igjen. Samtidig har en vennegjeng samlet seg i Nord-Norge for å feire jul sammen, lykkelig uvitende om at en gal nisse er på frifot.
  Sjanger: Grøsser / Skrekkfilm / Thriller
  Skuespillere: Stig Henrik Hoff, Sondre Krogtoft Larsen, Truls Svendsen, Marte Sæteren, Jørgen Langhelle, Julia Schacht, Frank Kjosås, Thomas Felberg, Sigmund Sæverud, Haddy Jallow, Karoline Stemre
  Nasjonalitet: Norge Lengde: 1 t. 44 min.
  Aldersgrense: 15 år. Begrunnelse: Skrekkeffekter og flere svært blodige drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  Uke: 47
  3. desember

  Kino: Jul i Mummidalen

  Varmhjertet familie-animasjon med en flott historie!
  Mumitrollet vil ikke gå i dvale! Han ønsker å utforske vinteren og ikke minst: Julen! Denne vinteren er ekstraordinær; Mumitrollet bestemmer seg for å holde seg våken
  for å utforske vinteren i stedet for å ha sin vintersøvn som vanlig. Og han finner ut at vinteren er helt annerledes enn han hadde forestilt seg...

  Uke: 48
  10. desember

  Kino: Paddington 2

  Oppfølgeren til Paddington som kom i 2014.

  Uke: 49
  17. desember

  Kino: Star Wars: The Last Jedi


  En episk reise gjennom kosmos  I Marvel Studios' Thor: Ragnarok møter vi Thor fengslet på den andre siden av universet uten sin mektige hammer.


  Det blir et kappløp med tiden for å komme seg tilbake til Åsgard og stoppe Ragnarok - destruksjonen av hans verden og slutten på sivilisasjonen i Åsgard - nå i hendene på den hensynsløse Hela. Først må han overleve en gladiatorkamp mot sin tidligere allierte, en Avenger, den utrolige Hulken.
  Thor: Ragnarok tordner inn på kino i Norge 27. oktober 2017.

  Uke: 50