Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Åpnede Skutertrasseèr i Båtsfjord

  Oppdatert 11. mars 2019

   

 • Kommunen inviterer.....

  25 mars klokken 18.00

 • Nye åpningstider fra nyttår

  Fra 1. januar 2019 gjelder disse åpningstidene:

  Mandag, onsdag og fredag - åpent fra kl 10 til 14

  Utenom dette har vi åpent for forhåndsavtalte møter hver dag  fra kl 8 til 15:30

 • Båtsfjord Legekontor har innført innringetid

  Følgende klokkeslett er åpnet for innringing:
  Alle hverdager mellom kl. 09:00 og 11:00, og mellom kl. 13:00 og 15:00.

  For å få snakke med en lege må du ringe 789 85 400 mellom klokken 09:00 og 09:30.

 • Prosjekt En skole, En barnehage

  HR Prosjekt har fått i oppdrag fra Båtsfjord kommune å utarbeide tilstandsanalyse med kostnadsoverslag for Båtsfjord skole

  Les mer..

 • 116 117

  Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.
  Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg.
  Er det akutt og står om liv, ring 113

 • Siste nytt

  Ortofoto 2018 (002)

  HVORDAN SKAL NORDFJORD UTVIKLES?

  Åpent møte på Skansen den 7. mars 2019 kl 18:00

  Kommunen er i gang med å utarbeide en reguleringsplan for Nordfjord. Vi ønsker derfor å invitere til et åpent dialogmøte for alle som har interesse av Nordfjord – både nå og i framtiden.

  default image

  Hvor er myndighetene når næringslivet blomstrer?

  Det er umulig å bekjempe kriminalitet og ha kontroll på næringen, når myndighetene trekker seg ut og kontorer legges ned. I en nylig artikkelserie i Dagbladet om snøkrabbefiske, kommer Båtsfjord kommune i et ufortjent dårlig lys som følge av at det er avdekket kritikkverdige arbeidsforhold på utenlandske snøkrabbeskip som har base i Båtsfjord.

  Statistikk

  Ny utgave av Finnmarksstatistikken

  Finnmark fylkeskommune gir nå ut Finnmarksstatistikken 2018. Med den ønsker vi å

  Finnmarksstatistikken 2018 består av en samling statistikker som viser regionale utviklingstrekk i Finnmark, sammenlignet med andre fylker og nasjonalt nivå.

  Fysio the rapist

  Fysioterapi

  Fysioterapeuter jobber med funksjon og bevegelse for å redusere kroppslige plager.

  Dersom du har smerter og/eller nedsatt funksjon, kan du få oppfølging av en fysioterapeut i hjemmet, på helsestasjon, barnehage, skole, institusjoner eller på fysikalske institutt.

  Du trenger ikke henvisning fra lege eller annet helsepersonell for å få oppfølging av fysioterapeut.

  styrketrening

  Styrketreningsrom i Båtsfjord

  Båtsfjord kommune tilbyr muligheten til å drive egentrening i styrketreningsrommet i idrettshallen.
  Inngangen er på baksiden av idrettshallen og man må ha nøkkelkort for å komme inn.
  Nøkkelkort kan kjøpes hos fysioterapien på helsesenteret.

  Se info her

   

  24. mars

  Kino: Green Book

  En italiensk-amerikansk dørvakt får jobb som sjåfør for en afro-amerikansk klassisk pianist og sammen drar de på turné gjennom sørstatene i Amerika. Dette er en varm og morsom film, inspirert av en sann historie om et unikt vennskap.

  Året er 1962, når nattklubbverten/utkasteren Anthony "Tony Lip" Vallelonga plutselig står uten jobb. Han blir tilbudt et uvanlig oppdrag hvor han skal kjøre musikeren Dr. Don Shirley på en to måneders turné gjennom de dypeste amerikanske sørstatene. Tony blir så overrasket over at doktoren er afroamerikaner og ikke det han mener er en vanlig doktor, at han først er skeptisk til å ta jobben, men lønnen er for god til å takke nei. Dr Shirley er en høyt utdannet, sofistikert kunstner som snakker flere språk, har tre doktorgrader og er en bejublet musiker, mens Tony er en familiekjær, italienskættet mann fra gata med en tendens til å havne i bråk og med en forkjærlighet for rock'n roll og fritert kylling. Tony blir sjokkert vitne til virkeligheten for svarte amerikanere i de segregerte sørstatene, og han forstår snart at det var hans fortid som brutal utkaster som gjorte at han ble tilbudt jobben. Don gjengjelder lojaliteten gjennom å hjelpe den ikke akkurat skrivesterke Tony med sine daglige kjærlighetsbrev til sin kone hjemme i Brooklyn. De to kunne ikke vært mer forskjellig, og det tar sin tid før de finner felles grunn i at begge blir uglesett av verden rundt seg. Slik starter et gryende, men forsiktig vennskap.

  Kategori: Biografi / Komedie / Drama
  Uke: 12
  31. mars

  Kino: Dumbo

  Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly!
  Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly!
  Sirkusdirektøren Max Medici (Danny DeVito) gir ansvaret for en nyfødt elefant, med så store ører at han blir gjort til latter, til den tidligere stjernen Holt Farrier (Colin Farrell) og hans barn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins). Men når de oppdager at Dumbo kan fly når sirkusets popularitet nye høyder og tiltrekker seg oppmerksomheten til den overbevisende forretningsmannen V.A. Vandevere (Michael Keaton). Han verver den særegne elefanten til sin nye og fantastisk fornøyelsespark Dreamland. Dumbo svever til høyt sammen med den sjarmerende og spektakulære akrobaten, Colette Marchant (Eva Green), helt til Holt oppdager at under overflaten på Dreamland skjuler det segmørke hemmeligheter.

  Kategori: Familiefilm
  Uke: 13
  14. april

  Kino: HellBoy

  Superheltfilmen 'Hellboy' er et reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie.

  Denne gangen reiser den røde demonen til England, hvor han skal ta opp kampen mot heksen Nimue the Blood Queen.

  'Stranger Things'-skuespilleren David Harbour tar over hovedrollen fra Ron Perlman, som har spilt superhelten i de to foregående filmene Hellboy og Hellboy II: The Golden Army.
  Den nye filmatiseringen følger den nyeste tendensen i superhelt-verdenen, og filmen forventes å få en R-rating, som både Deadpool og Logan har hatt stor suksess med.
  Hellboy er regissert av Neil Marshall som tidligere har laget hits som Doomsday, Centurion, The Decent, og regissert for både Game of Thrones og West World.

  Kategori: Superheltfilm / Action / Sci-Fi
  Uke: 15
  10. mai

  Midnattskirennet for Kvinner 2019

  Kjære Kvinne!

  Midnattski for kvinner ønsker å invitere deg, - alle fastboende og utenbys kvinner til Båtsfjord fredag 10. mai 2019 for å gå midnattski sammen med oss!
  Merk av på kalenderen årets dato for skirennet og få med deg dine venninner til ei uforglemmelig helg kun for kvinner.
  Vi skal gjøre vårt ytterste for å legge alt til rette slik at dette blir et arrangement i kvinnens tegn.
  Målet er ikke å komme først i mål, men å delta med godt humør og godt samhold.

  Det eneste du bør huske å ta med deg er:

  - Varme klær.
  - Ski-utstyr.
  - Litt niste.
  God stemning og en uforglemmelig natt er du garantert, sammen med hundrevis av dine skisøstre.

  VELKOMMEN!

  Greta Lill Pettersen
  Uke: 19