Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Feiing og tilsyn 2017

  Feiingen av Båtsfjord kommune 2017, vil bli utført i perioden Juni – August/September. Huseier vil få varsel om feiingen to dager i forveien.

 • VARSEL OM OPPSTART SPRENGING BÅTSFJORD HAVN.

  Kystverket ønsker å informere om at undervannssprengingen i Båtsfjord havn starter opp den 15.05.17.Oppstarten vil være i Neptun bukta.

  Sprengingen vil pågå stort sett hver dag unntatt søndager frem til Juni 2018.

 • Båtsfjord Kommune med ny nettside

  Båtsfjord kommune`s hjemmeside har endelig fått en etterlengtet ansiktsløftning.

 • Siste nytt

  Kommunetv stillbilde

  Se Kommunestyremøter direkte på nett.

  ..eller i opptak, når du vil.

  25 april 2017 gikk første direktesendte overføring av kommunstyremøte på nett. På det meste var det 117 stykker innom sendingen.

  Vi har fått mange tilbakemeldinger på sendingen og alle var udelt positive.

  Feierfigur-Web 368x200px

  Feiing og tilsyn 2017

  Feiingen av Båtsfjord kommune 2017, vil bli utført i perioden Juni – August/September. Huseier vil få varsel om feiingen to dager i forveien.

  ofas_logo_375x200

  Ryddeaksjonen 2017 - uke 23 og 24

  Innsamling av avfall fra årets ryddeaksjon vil bli utført på de ordinære R-tømmerutene som kjøres i uke nr 23 og 24. Avfallet vi tar i mot skal være av en slik karakter at vi betrakter det som herreløst avfall som dukker opp når snøen tiner. 

  27. august

  Kino: American Made


  Tom Cruise i narkotikathriller basert på virkelige hendelser  En pilot blir ansatt av CIA for å smugle narkotika i Sær-Amerika på 80-tallet. Thriller med Tom Cruise basert på en utrolig historie fra virkeligheten

  Uke: 34
  3. september

  Kino: Biler 3  En storm er på vei...  Fest setebeltet og gjør deg klar for fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet - ulikt noe du tidligere har sett!


  Pixar, studioet bak Oppdrag Dory og Innsiden Ut, bringer oss denne sommeren intensitet og spenning på og utenfor racerbanen i Biler 3.

  I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons high tech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet.
  I den tøffe konkurransen må Lynet McQueen finne nye allierte for å hente inspirasjon. Klarer han å finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene?

  Les mer av omtalen

  Uke: 35
  10. september

  Kino: Hitmans Bodyguard

  Uke: 36
  17. september

  Kino: American Assasin

  Lenge før han begynte å jakte på terrorister var Mitch Rapp en talentfull idrettsutøver, men etter at Rapp opplever en stor tragedie blir han rekruttert til nasjonens mest hemmelige operasjonsprogram. Etter å ha fullført et treningsprogram, som er designet for å lære bort de nødvendige ferdighetene som kreves for å uskadeliggjøre landets farligste fiender, er han en gjenfødt mann på et hevnoppdrag.

  Uke: 37