God fredag!

Da har vi fått endret fartsgrensen til 40 km/t der det har vært 30 km/t med unntak av forbi skolene. Dette har vært et sterkt ønske fra veldig mange. Neste skritt på veien, vil være å få 40 km/t i hele Båtsfjord.

Nybygg, renovering og oppussing fortsetter i fiskerihovedstaden. Båtsfjordbruket er godt i gang med sin utvidelse. I kommunestyret kommende onsdag skal bygging av promenadekaien behandles.
Nå er styrketreningsrommet nyrenovert. Vi takker alle som har bidratt og spesielt Mats og Jørgen (våre fysioterapeuter). 

Når det gjelder årets ryddeaksjon, så vil vi komme tilbake til den. Men jeg oppfordrer alle til kontinuerlig å bidra.

Nylig kunne vi lese i fiskeripressen at hittil i år er det levert over 35000 tonn fisk i fiskerihovedstaden. Det gjør at fiskerihovedstaden ligger helt i tet i Finnmark. Neste på lista er Hammerfest med 18793 tonn.

Denne uken har det vært møter i teknisk styre, formannskapet og næringsstyret. Dere finner sakene og vedtakene på kommunens hjemmeside.

I går var det styremøte i landssammenslutninga av Norske Vindkraftkommuner i Oslo. Her er ordføreren nestleder.

I dag deltar ordfører og økonomisjef på fylkesmannens dialogmøte i Tana.  

Vi minner på: På kino; 

Nå er det klart for påmelding til sommerens friluftsskoler. Påmelding kan gjøres HER . Årets skole er gratis.

I dag er det samtalegudstjeneste i Båtsfjord kirke og på søndag 9. er det konfirmasjon. Vi ønsker alle konfirmantene lykke til og gratulerer så mye.

Mandag 10. er det gudstjeneste på Alderspensjonatet.

Båtsfjordmessa 2019 er lørdag 15. juni.

Båtsfjord i Fest 2019, torsdag 1. august braker det løs. Båtsfjord store sommerfest med årets trekkplaster som er konserter med blant andre Halvdan Sivertsen på torsdag og Staysman og Lazz på fredag.

Ord på veien; Det perfekte vennskap er når man kan vokse hver for seg uten å vokse fra hverandre.

Ønsker alle ei god helg!

Geir Knutsen
Ordføre