God fredag!

I morgen er det igjen klart for Båtsfjordmessa. Fiskerihovedstaden ønsker utstillere, besøkende og arrangørene lykke til med messa.

Skoleferien nærmer seg. I går var elever, lærere og foresatte ved Nordskogen skole samlet til grilling og rydding utenfor skolen. Stort oppmøte og god stemning meldes det.

Informasjon om årets ryddeaksjon kommer snart. Har dere spørsmål om denne ta kontakt med teknisk sjef.

Onsdag ble siste kommunestyremøte før ferien avviklet. Her ble blant annet sakene årsregnskap og årsmeldingen 2018 for Båtsfjord kommune, bevilgning til voksenopplæring, startlån husbanken, tilstandsrapport grunnskolen, nytt ordensreglement for grunnskolen og kaipromenaden mellom Båtsfjord Brygge og Coop behandlet. Se saksutredninger og vedtak på kommunens hjemmeside. Møtet kan dere se i opptak. Gå inn på kommunens hjemmeside. Her finner dere kommunestyremøtene under kommune tv. 

Varanger Kraft sitt arbeid mellom Båtsfjord og Kobbkroken (Kongsfjord) er nå ferdig. Så nå er vår strømforsyning blitt enda sikrere. Arbeidet med å bedre strømforsyningen til våre nye industriområder på Storholmen nord og sør er nå kommet i gang. Det skal legges ny kabel fra ny trafoen oppe i Rubbedalen og ned til Holmen/hotellet.
Arbeidet med å fornye vann og avløp er i gang igjen. I år er det strekningen bakeriet – gamle dampskipskai.

Vi minner på: På kino; Søndag 16. juni Attentat Hotell Mumbai Sensur 15 år. 

BÅTSFJORD KOMMUNES KULTURPRIS 2019

Båtsfjord kommunes kulturpris kan gis til enkeltpersoner eller lag/forening i Båtsfjord som  før ikke har mottatt denne.
Skriftlig begrunnet forslag må være registrert inn på rådhuset innen 27. juni.

Kulturskoleåret 2019-2020 
Påmeldingsfrist til kulturskolen 2019-2020 er 25. juni. Kulturskolen vil neste skoleår tilby undervisning i korps og kor

Båtsfjord i Fest 2019, torsdag 1. august braker det løs. Båtsfjord store sommerfest med årets trekkplaster som er konserter med blant andre Halvdan Sivertsen på torsdag og Staysman og Lazz på fredag.

Ord på veien; Vennskap er de små stundene.

Ønsker alle ei god helg!

Geir Knutsen
Ordføre