God formiddag.
 
Det siste jeg som ordfører skal gjøre før jeg tar jul. er at jeg er så heldig, at i dag skal jeg vie nok et brudepar. Dette er en av de fineste oppgavene jeg har fått som ordfører.
 
I går ble årets siste kommunestyre avviklet. Her ble mange viktige saker vedtatt, blant annet SalMars søknad om biomasseøkning, priser og avgifter for 2019, budsjett 2019 Båtsfjord havn KF og årsbudsjett for 2019 og økonomiplan for 2019 – 2022 for Båtsfjord kommune. Vedtakene vil bli lagt ut på kommunens hjemmeside.
 
Like sikkert som at julen nærmer seg, så kommer Tana – Nesseby Lions klubb med sine flotte fruktkurver til Båtsfjord helsesenter. Disse ble levert mandag denne uken. Dette blir satt stor pris på, og vi takker Lions klubben så mye.                                                 
 
Nå står julen foran oss og vi ser frem til lange fine hyggelige stunder sammen med familie, venner og kjente. La julehøytiden være en tid for refleksjoner og tanker om fremtiden.
 
Søndag tenner vi det fjerde lyset.
 
fire-lys.gif

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned
For lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred
på denne lille jord, hvor menneskene bor
 
Husk Julemarsjen 26.12 med start kl. 11.00 fra Skoleelva. 
 
Kjære båtsfjordinger og alle dere andre som er julegjester i Båtsfjord. På vegne av oss politikere ønsker vi dere alle ei flott høytid, med ei fredelig julefeiring og et godt nytt år!
 
Så sender vi tanker 
og ønsker avsted 
med håp og forventning
om Julefred. 
 
Ord på veien: Det er ikke hva kommunen kan gjøre for oss, men hva vi kan gjøre for kommunen.
 
Husk og bruk REFLEKS!
 
Mvh                     
 
Geir Knutsen
Ordfører