God formiddag!

Denne uken startet med foredraget «jakten på det gode laget» ved Roger Finjord. Her deltok alle ansatte i Båtsfjord kommune. På vegne av fiskerihovedstaden vil jeg takke han Roger for et godt foredrag. Det å få kjenne på lagfølelsen, identiteten, stoltheten, raushet og ikke minst verdigrunnlaget er viktige faktorer å reflektere over.

Igjen er det meget stor aktivitet på Salmar sitt anlegg i Syltefjord. Fisk settes ut og anlegget utvides.

Telia Norge AS har nå søkt og fått innvilget tomt til mobilbasestasjon i Syltefjord. Stasjonen skal plasseres mellom Nordfjorden og Straumen. Dette skal gi bedre mobildekning i Nordfjorddalen, Syltefjorddalen og Syltefjord. Dette er en sak vi har arbeidet for lenge.

Foreløpige tall fra kommunebarometeret 2019 viser at 43 % av våre nøkkeltall er forbedret siste år. Fortsatt har vi forbedringsmuligheter, og vi er på rett kurs.

Vedlikehold og renovering av hus i fiskerihovedstaden fortsetter. Nå skiftes vinduene på rådhuset og det legges nytt tak på menighetshuset. Når det gjelder årets ryddeaksjon, så vil vi komme tilbake til den. Men jeg oppfordrer alle til kontinuerlig å bidra.

Vi minner på: På kino; Søndag 2. juni kl. 1900   Rocketman  Sensur: 12 år Lengde: 2t 1 min. Kr. 80 for honnør.  Kr. 100 for øvrige. PREMIEREHELG

Nå er det klart for påmelding til sommerens friluftsskoler. Påmelding kan gjøres HER . Årets skole er gratis.

Kr. Himmelfartsdag, 30.mai, er det konfirmasjon i Syltefjord kapell.

Båtsfjordmessa 2019 er lørdag 15. juni.

Båtsfjord i Fest 2019, torsdag 1. august braker det løs. Båtsfjord store sommerfest med årets trekkplaster som er konserter med blant andre Halvdan Sivertsen på torsdag og Staysman og Lazz på fredag.

Ord på veien; Smykker er verdifulle, men venner er uvurderlige.

Ønsker alle ei god helg!

 

Geir Knutsen
Ordfører